Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Szállítási cím

Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő tartózkodik a szállítás várható időpontjában.

Kérjük, hogy akkor rendeljen webáruházunkból, ha a csomagot Ön vagy meghatalmazottja a megadott címen át tudja venni napközben, 8 és 17 óra között. Kérem, hogy vegye figyelembe, hogy az át nem vett csomagok kézbesítési és csomagolási díját átterhelhetjük a megrendelőre.

Szállítási határidő

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A szállítási határidő 2 munkanap a 12:00-ig leadott rendelések esetében. Az ezt követően leadott rendeléseknél 3 munkanap a szállítási határidő. A kiszállítások időbeni szervezését nem mi végezzük. Ez alól az ünnepi és az akciós időszakok kivételek.

 

Szállítási díjak

Összeghatár Szállítási díj – Bankkártyás fizetés/PayPal  Szállítási díj – utánvétel 
0 Ft – 9.999 Ft 999 Ft 1299 Ft
10.000 Ft – ingyenes! 300 Ft

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A szállítási díjak magyarországi szállítás esetén érvényesek.

Futárszolgálat elérhetőségei

Telefon: (+36 29) 88 66 70

E-mail: info@gls-hungary.com

Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat
munkanapokon 7.00 – 20.00 érhető el

Telefon: +36 1 802 0265*
Mobil: +36 20 890-0660*

A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

Keresés