Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

SZÁJKONTÚR – AZ ÖRÖK KEDVENC

SZÁJKONTÚR – AZ ÖRÖK KEDVENC

Mostanában a szájkontúr ceruzák igazán a kedvenceim közé tartoznak, és használatuk része lett a (majdnem) mindennapos sminkemnek. Ha esetleg még féltél kipróbálni ezt a kis csodát, akkor hadd mondjam el, hogy miről maradtál le.

1. Először is, a szájkontúr ceruza nagyon szépen kiemeli az ajkaidat

Ki ne akarna dús ajkakat? A szájkontúr ceruza a belépő a tökéletes Palvin Barbi-ajkakhoz. Fokozhatod azzal, ha együtt használod egy világosabb highlighter ceruzával, ami nagyobbnak és határozotabbnak mutatja az ajkakat. Rajzold körbe a kontúrvonal felett a  highlighter ceruzával, pontosan a szájkontúr ceruzád felett, majd lágyan dolgozd el a vonalat.

2. A szájkontúr meghosszabítja a rúzsod tartósságát

Vidd fel a szájkontúr ceruzád még a rúzs vagy a szájfény előtt, és töltsd ki a teljes ajkadat a ceruzával, ez növelni fogja a rúzsod tartósságát. Ez az amiről mi, sötét rúzst kedvelők eddig csak álmodtunk. 

3. Még a rúzstól tartózkodók is értékelik a szájkontúr ceruzát

A szájkontúr ceruza nemcsak a vörös ajkak kedvelőinek való. Még ha nem is vagy egy nagy rúzskedvelő, akkor is előnyt kovácsolhatsz egy szájceruzával. Válassz nude árnyalatot, amelynek színe közel áll az ajkaid természetes színéhez, és enyhén vezesd körbe az ajkaid vonalán, hogy kiemeld az ajkaidat.

4. A megfelelő alkalmazás is sokat jelent

A sima és precíz felvitelt segíti, ha előtte előkészíted az ajkaidat egy könnyű ajakbalzsammal. Várj egy pár percet, amig a balzsam beszívódik. Ezután kicsit nyisd ki a szádat, és vidd fel a szájkontúr ceruzát könnyed, kis lépésekben. Mindig kövesd a természetes vonalát az ajkaidnak, mert ha túlhúzod, nem fog jól kinézni.

Keresés