Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Mi az a fixáló púder?

Mi az a fixáló púder?

Nem, ez nem az a púder, amit az alapozást követően viszel fel az arcodra! A fixláló egészen más funkciót tölt be. Ha még nem használtad, nagyon fogod szeretni. Amennyiben már kipróbáltad de nem tetszett, minden bizonnyal rossz típust választottál, ugyanis a megfelelő termék csodákat művel az ember bőrével anélkül, hogy eltömítené a pórusokat

Ha eleged van abból, hogy néhány órával a sminkelés után már fénylik az arcod és ha egy kicsit megizzadsz, már kenődik is el az alapozód, akkor a fixáló púder hamar a kedvenced lesz. Ez a láthatatlan réget ugyanis segít, abban, hogy a sminked este is olyan tökéletes legyen, mint amikor reggel kiléptél az ajtón.

Mit jelent a fixáló púder?

Egy olyan kiegyenlítő púder ez, amely még az alapozó felkenése előtt segít eltüntetni a tág pórusokat, finomítani az arcvonalaidat, ráadásul megakadályozza, hogy hamar elkenődjön az alapozód. Mindemellett mattító hatása is van, így a fénylő arcbőr miatt sem kell többé aggódnod. Jól hangzik, igaz? Ha most azon gondolkozol, hogy ez biztosan borzasztóan szárítja az arcbőrt, meg kell nyugtatnunk, ugyanis a minőségi termékeknek semmilyen szárító hatása nincs.

Mi a különbség a púderek között?

A nem fixáló púderek funkciója egészen más, hiszen ezek a termékek az alapozóra kerülnek, céljuk pedig a fedés és a mattítás. Ezek a termékek azonban színesek, így ezekből is ki kell választani a megfelelő színt. Ugyanakkor fixáló társaik színtelenek, így ebben az esetben nem kell válogatni. Biztos tapasztaltad már, hogy hiába próbáltál javítani napközben egy kis púderrel a sminkeden, a hatás nem volt az igazi, ráadásul a bőrödet is szárította. A fixáló többe között ezt hivatott megakadályozni.

Hogy válasszam ki a megfelelő terméket?

Egy minőségi termék univerzális, hiszen mivel egy alapozó termékről van szó, felesleges lenne többféle színben árusítani. Tehát ez már gyanús lehet a válogatáskor. A milani.hu oldalról rendelhető Prep + Set + Go átlátszó arcpúder tökéletes választás, hiszen anélkül tünteti el a tág pórusokat, hogy eltömítené azokat, így nem kell aggódnod a pattanások vagy mitesszerek miatt. Ugyanis ezeknek a termékeknek a feladata, hogy „felszívja” az alapozóban levő, a bőröd számára felesleges olajokat, így segítve a tökéletes smink elkészítését.

Hogy használjam a fixáló púdert?

Először is tisztítsd meg a bőrödet, használj bőrradírt és hidratáló krémet, majd várj néhány percet. Ezt követően jöhet a pixáló púder felhelyezése, melyet egy púderszivacs segítségével egyenletesen eloszlathatsz az arcod minden részén. Ha kész vagy, egy nagy ecsettel még menj végig rajta, így biztosan mindenhova egyenlően jut a porból. Ne aggódj, most még nem kell látnod az eredményt, hiszen az leginkább majd az alapozás után látszik majd. Ha kész a felület, jöhet a megfelelős színű alapozó. Használd ugyanúgy, ahogy eddig, így érheted el a kívánt hatást. Lazán dolgozd be a bőrödbe az alapozót, majd fejezd be a műveletet a púder felvitelével. A hatást leginkább a mindennapok során tapasztalod majd, elmúlik a zsíros bőrérzésed, nem csillog majd az arcot, valamint az alapozó a helyen marad akkor is, ha megizzadsz egy kicsit a hétköznapi rohanásban.

Keresés