Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Így formázd a szemöldököd!

Ha van valami, ami elronthatja a tökéletes sminket is, az a nem megfelelően formázott szemöldök. Ahogy formázod, ahogy kihúzod, egy az egyben befolyásolja az arcodat és a tekintetedet is. Éppen ezért légy ezzel kapcsolatban nagyon elővigyázatos és precíz!

Egy rossz helyről kitépett szál igazából máris megalapozza a probléma forrását. Ha biztosra akarsz menni, akkor nem hiányozhat a „smink fegyvertáradból” a szemöldökformázó készlet. Amennyiben  a szem a lékek tükre, úgy a szemöldök annak a kerete. Ugye te sem lógatnál fel egy drága festményt a falra ronda keretben? Na ugye!

Milyen az ideális szemöldök?

Röviden: szépen ívelt és ideálisan hosszú. Hiába van makulátlanul kiszedve a szemöldököd, az nem elég, ha nincsenek kósza szálak a szemed körül. Ha túl rövidre szabtad a méretet vagy nem találtad el az ideális ívet, akkor lesz egy kis probléma. No persze nem megoldhatatlan! Mielőtt nekiesnél a gyantázásnak, érdemes felmérni a terepet. Először is állj a tükör elé és fogj egy hosszabb ecsetet, mert mérni fogunk! Helyezd az ecsetet a szemöldököd irányába, az orrcimpád vonalába! Itt kell kezdődnie. Hagyd az orrodnál az ecset végét és irányítsd azt a  külső szemzugod felé! Ez lesz a szemöldököd vége. A legmagasabb pontját, vagyis az ív tetejét pedig úgy határozhatod meg, hogy a pupilláddal egy vonalba húzod az ecsetet. Most pedig indulhat a szedés!

Mit tartalmaz a szemöldökformázó készlet?

Kevés olyan szerencsés ember van, akinek festék nélkül is tökéletes a szemöldöke, éppen ezért nem árt, ha van kéznél egy szemöldökformázó készleted. Több lehetőséged is van, ha a milani.hu oldalról rendelsz.
A szemöldökformázó gél enyhe-közepes tartású gél egy sűrű kefével, amely a hétköznapokban gyorsan felkenhető, önmagában is mutat, de beépítheted a folyamatba is, így jó alapot biztosíthatsz a további formázáshoz.
A másik lehetőséged Easybrow Tinted Fiber gél nem csak szemöldök szálakhoz, de a bőrhöz is hozzátapad, így totál természetes hatást érhetsz el. Nincsenek elmodósott foltok, csak a szépen ívelt „keret”.
Az automata szemöldök ceruza két részből áll. Egyrészt adott egy könnyen kezelhető, vízálló szín, amelyet használhatsz, akár egy szemceruzát. A másik végén pedig van egy speciális kefe, amelyet használva még természetesebbé teheted a tekinteted. Ráadásul mivel automata, a hegyezéssel sem kell bajlódnod.
Ha totál természetes hatásra vágysz és elég profinak érzed magad, akkor a  Stay Put szemöldök krémet neked találták ki! Az eredmény tartós és intenzív lesz!
Amennyiben úgy érzed, hogy egy szimpla szemöldökceruzával bánnál a legjobban, akkor ezt a verziót is választhatod.

Nem tudsz dönteni? A legjobb akkor, ha a hét darabos készletet választod. A tartalma: csipesz, ecset, highlighter és különböző szemöldök árnyalatok, plusz ráadásként egy háromszoros nagyítású tükör, mellyel tökéletes munkát végezhetsz.
Ha igazán át akarod érezni a különbséget, mindenképpen készíts az arcodról egy fotót, mielőtt nekilátsz a munkálatoknak, így abszolút szembetűnő lesz a különbség.

Keresés