Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Segíts sminkelni a tini lányodnak!

Minden lányos anyuka átéli egyszer azt, amikor a kamaszodó gyermeke elkezdi elcsenni és próbálgatni a rúzsait, megtörténik az első szerencsétlen próbálkozás a szempillaspirállal és elkészülnek az első alkotások a szemhéjpúderekkel. Ha úgy érzed, hogy kamaszlányod érdeklődik a sminkelés iránt, érdemes neki beszerezned néhány saját terméket és megtanítani neki a megfelelő mozdulatokat.

Természetesen nem arra sarkallunk, hogy holnap már teljes sminkben jelenjen meg a tinilányod az iskolában, viszont ha időben elsajátítja a megfelelő mozdulatokat és te mindebben partner leszel a számára, akkor egy idő után magától tudja majd, hogy a kevesebb néha több.

 

Nem kell erőltetni az alapozót!

Ha nem feltétlenül szükséges, az alapozó beszerzésére nincs szükség, ugyanis ez egy ilyen korú lány esetében a serdülőkor kellős közepén feleslegesen tömítheti el a pórusokat. Ha nagyon pattanásos az arca és láthatóan zavarja ez, akkor érdemes olyan alapozót választani, amely egy rétegben fed tökéletesen. Ilyen például a milani.hu oldalán megvásárolható Even Touch termékek, ugyanis ezek remekül fednek egy rétegben. A lányod rögtön szebbnek látja majd magát a tükörben, ami ebben a korban nagyot dobhat az önbecsülésén.

 

Válasszatok természetes színű szemhéjpúdereket!

Egy tinilány számára egy gél állagú szemhéjfesték tökéletes választás lehet, ugyanis nagyon egyszerű a használata. A milani.hu oldalról rendelhető gazdag, élénk színű változatok egyetlen mozdulattal felvihetők és abszolút multi-dimenziós hatást eredményeznek. Nyugalom, a gél a felkenést követően púderré alakul, így tökéletesen fed és nem kenődik el. Rádásul akár az ujjbegyeivel is felviheti, nem kell bűvészkednie az ecsettel, de kísérletezhet a Milani egy kettős végű, profi ecsettel is.

 

Rúzs helyett szájfény!

A rúzs alapvetően egy tartósabb állagú, ám erőteljesebb színű eszköz, míg a szájfény az olajos alapja miatt ugyan kevésbé tartós, ám csillogása természetességet kölcsönöz viselőjének. Pontosan ezért jó választás egy kamaszlánynak, aki a szivacsos applikátor segítségével elsajátíthatja a megfelelő mozdulatokat, ráadásul az iskolában sem lesz probléma, ha valamilyen természetes színt választotok.

 

Gyakoroljatok otthon!

Az első sminkelés előtt üljetek le közösen és válogassátok ki együtt a különböző sminktermékeket, melyeket majd használni tudtok. Mutasd meg neki az alapozót, engedd, hogy belenyúljon a szemhéjpúderbe és nyugodtan próbálja ki a szájfényt is. Engedd, hogy próbálja ki egyedül a termékeket és nyugtasd meg, hogy semmi baj nem lesz ha elrontja, ugyanis kéznél van a sminklemosó, egy mozdulattal megszabadulhattok a hibától. Később már persze egyedül is próbálkozhat, persze érdemes mindezt nem egy délutáni program előtt végeznie, nehogy csalódás legyen a vége. Ahogy telik az idő, úgy válik majd egyre ügyesebbé és hamarosan azon kapod majd magad, hogy a kislányodból igazi hölgy lett, akinek tökéletes a sminkje.

Keresés