Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Füstös szemek Mila Kunis titka alapján!

Ha mindig is irigykedve nézted az ukrán származású amerikai színésznő sminkjét a filmvásznon vagy a vörös szőnyegen és minden alkalommal rácsodálkoztál, hogy lehet ennyire természetes a füstös sminkje, akkor most a legjobb helyen jársz. Ugyanis eláruljuk a titkot

A füstös szemekben az a jó, hogy teljesen mindegy milyen színű szemed van, jól fog állni. Ha megtanulok tökéletesen elkészíteni, biztosan nagyon megszereted majd. Mila Kunis alkatát ugyan nem tudjuk neked odaadni, azonban a tekintetéhez itt a recept!

 

1. Alapozz!

Először is tisztítsd meg a bőrödet, használj bőrradírt és hidratáló krémet, majd várj néhány percet. Ezt követően jöhet a fixáló púder felhelyezése, melyet egy púderszivacs segítségével egyenletesen eloszlathatsz az arcod minden részén. Ha kész vagy, egy nagy ecsettel még menj végig rajta, így biztosan mindenhova egyenlően jut a porból. Ha kész a felület, jöhet a megfelelős színű alapozó. Lazán dolgozd be a bőrödbe az alapozót, majd fejezd be a műveletet a púder felvitelével.

 

2. Jöhet a füst!

A tökéletes füstös szemhez szükséged lesz egy világosabb és egy sötétebb árnyalatra. A világosabb színt vidd fel először egészen a szemöldökcsontodig, majd a második legvilágosabb árnyalatot kend fel a mozgó szemhéjadra. A két szín találkozásához, a szemed külső feléhez kerüljön a legsötétebb szemhéjpúder. Ha ezen után óvatosan összemosod ezen a ponton a három színt, tökéletes füstös hatást kapsz, akárcsak Mila Kunis esetében.

 

3. A szemceruza

Ha ezzel elkészültél, jöhet a szemceruza az alsó szemhéjadra, így lesz ugyanis tökéletes a hatás. A ceruza ne legyen tompa, de érdemes hegyezés után egy vonalat húzni vele a kézfejeden, nehogy nagyon hegyes legyen és megsértse a szem környékén levő érzékeny területet. Óvatosan vidd fel a színt! Vigyázz, ne egy határozott vonalat húzz, de a sok kicsi mozdulatot is kerüld el. Valahol a kettő között lesz az aranyközépút. Ha túl erőteljesnek találod a vonalat, egy vékony ecset vagy fültisztító pálcika segítségével finomíthatsz rajta.

 

4. Csábító pillák

Először is támaszd meg a könyöködet és hajolj közel a tükörhöz. A pillákat mindig belülről kifelé fesd, de óvatosan, ne vigyél fel egymás után jól sok réteget, mert ettől a legjobb spirálok is csomósodást okozhatnak. Forgasd körbe az apró kefét a pillákon, majd óvatosan nézz lefelé és így is ismételd meg a mozdulatokat, ezúttal azonban a szempilláid felső részén. Az alsó pillákkal nehezebb dolgod lesz. Ha megszáradt az eddig műved, bátran nézz felfelé és finom mozdulatokkal fesd át az alsó szempilláidat is. Fontos, hogy légy nagyon elővigyázatos, mert könnyen összekenheted a szemed alatti részt, ha nem vigyázol. Akkor pedig már nagyon nehéz kijavítani a már felkent korrektort és alapozót. Ha jól megnézed, Mila sminkjére a szempillák teszik fel a koronát, ugyanis egyszerűen fagyoknak a szemei a hosszúra húzott pillák mögött.

Keresés