Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek

Reméljük, hogy elégedett leszel a termékünkkel.

Azonban, ha bármilyen oknál fogva nem vagy teljesen elégedett, az átvételtől számított 14 napon belül írásban közöld velünk, és további 14 napon belül visszaküldheted a terméket hiánytalan és hibátlan állapotban (sértetlen eredeti csomagolásban), és mi visszatérítjük a termék árát. A termék visszaküldésének költsége a vevőt terheli. Ebben az esetben a szállítás költségét nem áll módunkban visszatéríteni. 

Csak a milanicosmetics.hu webáruházban vásárolt termékek visszaküldésére van lehetőség, és az általunk kiállított eredeti számlával együtt.

Kérünk, hogy mielőtt visszaküldenéd a terméket, figyelmesen olvasd el az alábbi nyilatkozatot:

Termékeinkre a törvény által előírt garanciát vállalunk. A garancia érvényesítéséhez a számla szükséges. A számlát a termékekkel együtt a csomagban küldjük. A hibás/sérült  termékeket ajánlott küldeményként, biztonsági csomagolással ellátva (nem sima borítékban) kell postacímünkre elküldeni, a reklamáció jogszerűségének megállapítása után a terméket cseréljük és postázzuk a megadott a címre. Eredeti csomagolásból kibontott, sérült, törött termékekre, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető. 

A megrendelő a szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. Ezen jogát megrendelő a termék kézhezvételének napjától számított 14 nap elteltéig gyakorolhatja. Az elállással egyidejűleg köteles az átvett árut hiánytalan és hibátlan állapotban (sértetlen eredeti csomagolásban) ajánlott küldeményként, biztonsági csomagolással ellátva (nem sima borítékban) postacímünkre haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni.

Biztonságos csomagolás és ajánlott küldeményként történő visszaküldés hiányában a termékben történt bármilyen sérülés esetén a szolgáltató nem kötelezhető a termék árának visszatérítésére. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli, azonban a szolgáltató követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A megrendelő írásban köteles érvényesíteni az elállási jogát a szolgáltató irányába (rendeles@milanicosmetics.hu). Az írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a megrendelő a nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. A szolgáltató köteles a megrendelő által a termékre kifizetett, az eredeti számlán szereplő összeget (a számlán szereplő szállítási költséget nem) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni. Ebben az esetben az eredeti szállítás költsége a vevőt terheli. 

A felek eltérő megállapodása hiányában a megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát olyan áru értékesítése esetében, amely a megrendelő személyéhez kötött, illetve amelyet a megrendelő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Továbbá nem gyakorolhatja elállási jogát, ha a termék természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. A kozmetikumok és hasonló árucikkek vásárlása esetén nincs lehetőség elállási jog gyakorlására a készítmények kipróbálása, elhasználása után.

Terméket kizárólag bontatlan csomagolásban veszünk vissza, vagyis ha a készítményt már felbontotta, nem áll módunkban elállás esetén visszafizetni a vételárát.

Amennyiben a termék átvételekor a csomagoló kartondobozon olyan külsérelmi nyomot lát, amely alapján feltételezi, hogy a megrendelt termék sérülhetett szállítás közben:

  • 1. Kérjük, hogy bontsa fel a csomagot a futár jelenlétében!
  • 2. Amennyiben sérült (összetört, kifolyt stb.) a termék, kérje kárfelvételi jegyzőkönyv rögzítését a futártól!

Tájékoztatjuk, hogy a kárfelvételi jegyzőkönyv felvételének hiányában nem áll módunkban az esetlegesen sérülten átvett termékek utólagosan történő kártalanítása, illetve fenntartjuk magunknak ennek egyedi elbírálásra vonatkozó jogát!

Keresés