Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

5 dolog, ami nem hiányozhat a sminkkészletedből!

Azt mondják, egy női táskában minden elfér. Éppen ezért  azok az alapvető sminkcuccok sem hiányozhatnak belőle, melyek megmenthetnek egy nagy eső után vagy egy forró napon, ha elfolyik a reggel gondosan megrajzold sminked. Ha megtörténik a baj, nem kell kétségbe esned, ha csodafegyvereket tartasz magadnál. Van néhány dolog, ami egy nő számára a hétköznapi rohanásban pont olyan fontos, mint a mobiltelefon vagy a pénztárca. Ha ott lapul a táska mélyén, nem érhet baj, legyen szó fontos megbeszélésről, randevúról vagy egy egyszerű hétköznapról, amikor jó akarsz kinézni.

Nincs annál bosszantóbb, mint ha napközben valami miatt hiba történik a sminkedben. Innentől kezdve egész nap rosszul érzed magad és ez csak rosszabb lesz, akárhányszor elsétálsz egy visszatükröződő felület előtt, legyen az egy kirakat vagy egy kocsi ablaka. Ám nem kell ennek így lennie, ha a táskádban lapul néhány csodafegyver. Íme a hétköznapi magabiztosság és jó megjelenés titka!

Mi ez az öt dolog?

Az egyik legfontosabb a pattanások és a bőrhibák ősi ellensége, a korrektor! Ha reggelre egy szép nagy ragyával lepett meg az arcodon az élet, akkor egy nap akár többször is rámehetsz a korrektorral, így nem lesz feltűnő, mekkora a baj. Ha pedig a korrektort használod, szükséged lesz alapozóra is, hogy megőrizd a homogén, egyszínű arcbőrödet. Az öt legjobb barátod közé tartozik még a púder is, mely hadat üzen a csillogó arcbőrödnek bárhol, bármikor. Ha a komplett sminked lefolyt valami miatt vagy csak frissítenél rajta egy picit, a szemceruza mindig a segítségedre siet. Ha pedig kész alapozás és elhárítottad a szem körüli hibákat is, akkor tegyél fel egy leheletnyi rúzst és kész a tökéletes, javított smink. Sehol egy hiba!

Miért pont ez az öt a legfontosabb?

Az iroda vagy egy étterem mosdójában vagy a kocsi visszapillantó tükrében nem fogsz profi sminket készíteni, hacsak nincs felesleges egy órád. Mivel már reggel sminkeltél, így egyébként is van egy alap az arcodon, melyet csak fel kell kicsit frissíteni. Ha az arcbőröddel nem vagy elégedett, akkor jöhet a korrektor, az alapozó vagy egy pici púder. Amennyiben viszont a tekinteteden frissítenél, a szemceruzával akár az alsó és a felső szemhéjadat is kihúzhatod újra, megerősítve így az eddigi sminkedet. A rúzs pedig a nap minden pontján feldobja a megjelenésedet és az önbizalmadat is. Ráadásul mivel mindegyik termék apró, könnyen elfér egy apró neszesszerben vagy a táskád kis részében.

Mit érdemes még a táskában tartani?

Ha szeretnél még egy kis extrát csempészni a táskádban a tökéletes make – uphoz, akkor jó ötlet lehet a szemhéjtus, a szempillaspirál és egy kis pirosító. Szóval ha úgy érzed, van arra esély, hogy napközben egy félprofi sminket kell elkészítened, akkor pattintsd be ezeket is a neszesszerbe, mert szükséged lesz rájuk! Így jöhet szakadó eső, hatalmas vihar, tűző napsütés, megható pillanat vagy egy izzasztó meeting, te mindig tökéletes sminkben jelenhetsz meg a nap minden percében.

Keresés