minitruck

MOST 10.000 Ft felett minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz! 

cart

Kosarad

Milani FRANCHISE

Légy Te is Milani FRANCHISE partner!

Franchise partnereket keresünk országszerte 2018-tól nyíló MILANI márkaboltok, kioskok nyitásához elsősorban bevásárlóközpontokban, illetve forgalmas főutcákon.

Viszonteladó webáruházak jelentkezését is várjuk!

milanipro

Amit mi ajánlunk

1. A Milani Cosmetics egy sikeres és családi tulajdonban lévő márka Los Angelesből, az USA-ból. Az elmúlt öt évben a márka nemzetközi státuszt szerzett, és jól ismert magazinokban szerepelt, mint például az Allure, az InStyle és a Cosmopolitan. Magyarországon a MILANI Cosmetics termékei többször szerepeltek a GLAMOUR magazinban.  

2. A Milani Cosmetics termékei állatkísérletmentes kozmetikumok. Termékeinket nem teszteljük állatokon, és ezt nem engedjük másoknak sem. Márkánk a PETA és The Leaping Bunny Program (CCIC) által is állatkísérletmentesként hitelesített. Termékfejlesztéssel foglalkozó csapatunk a legmagasabb minőségű alapanyagokat használja termékeink elkészítéséhez és magvalósításához, hogy vevőink nyugodtak lehessenek, amikor nálunk vásárolnak.

3. Biztosítjuk a termékek folyamatos ellátását, displayeket a termékek kihelyezéséhez, tesztereket, továbbá az új termékekről rendszeresen személyes bemutatón tájékoztatjuk partnereinket, illetve folyamatos képzéseket tartunk, értékesítési támogatást nyújtunk.

4. Központi promóciókat szervezünk, bevásárlónapokon való részvételt biztosítunk árrés kompenzációval, blogger- és celeb találkozókat szervezünk üzletedbe.

Jelentkezz most!

Ha szeretnél Milani Franchise Partner program részese lenni, küldd el bemutatkozó leveledet a milani@milanicosmetics.hu email címre.  Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.