minitruck

MOST 10.000 Ft felett minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz! 

cart

Kosarad

Matt metál varázslat? Igen, az idei nyár slágere!

Mióta Kylie Jenner piacra dobta a legújabb metál ajakkence kollekcióját, mindenki felfigyelt a matt metál finisű ajakkrémekre. A becsület kedvéért azért hozzá kell tenni, hogy több igen nagy nevű kozmetikai cég már jóval korábban piacra dobta a saját verzióját, szóval nem, nem Kylie az első.

Ugyanakkor be kell vallanom, hogy engem is elvarázsoltak ezek a matt, mégis metál finisű kis csodák. és minden bizonnyal az idei fesztiválok kötelező darabjai lesznek. 

Ellentétben a ’90-es évek fényes fémes ajkaival 2016 újdonsága a matt formula. Beauty brandek, mint a Too Faced, MUA, Jeffree Star és persze Kylie Cosmetics olyan fémes folyékony rúzsokat hoztak létre, amely ad egy szuper metál fényű, de száraz matt végeredményt. 

Tehát hogyan viseljünk metál ajkakat?

Mint minden folyékony rúzsnál, a legfontosabb az, hogy győződj meg arról, hogy ajkaid megfelelő állapotban vannak-e. Kezd radírozással, távolíts el minden száraz foltot. Ezután használj egy ultra-tápláló balzsam, és hagyd beszívódni egy pár percig. Csak ezután kezd neki a folyékony ajakrúzs felviteléhez. 

Ha kedvet kaptál, most egy limitált kollekció erejéig kipróbálhatod az Amore Mattallics Lip Creme-t!

 

Képernyőfotó 2016-05-23 - 16.25.42Képernyőfotó 2016-05-23 - 16.26.00Képernyőfotó 2016-05-23 - 16.26.42

 

Source: Cosmopolitan, Racked